diumenge, 27 de gener del 2008

II JORNADA D'ESCOLA INCLUSIVA.

Representants de l'equip docent i directiu del CEIP i la psicopedagoga de l'EAP destinada a l'escola, van asssitir ahir, dissabte dia 26, a la sessió de les II JORNADES SOBRE ESCOLA INCLUSIVA organitzades per la PLATAFORMA CIUTADANA PER UNA ESCOLA INCLUSIVA que es va celebrar al Centre Cívic de les Cotxeres Borrell, al Poble Sec de Barcelona.
Es van tractar, a partir d'una dramatització i de l'exposició de dues bones pràctiques d'un IES i d'una escola concertada, estratègies per aconseguir actituds favorables a la inclusió d'alumnat amb discapacitats, per part de docents i alumnes.
Entre els ponent hi havia la Alicia Sanchís, estiuejant del poble i veïna de Cal Xacó que conjuntament amb la direcció del seu centre i un dels responsables de la USEE, Toni Cebrià, van exposar la seva experiència en inclusió educativa en un centre concertat de Gavà.
L'altra ponència va anar a càrrec d'un IES del Garraf, una comarca amb molta experiència en aquest temes d'inclusió d'alumnat amb discapaciats en escoles ordinàries .
BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.